Recursos en Experimentació Animal

Cursos a desenrotllar a l’octubre de 2013:

S’han obert els terminis per a preinscripció i inscripció en els cursos d’Experimentació Animal 2013 que organitza el Servici d’Experimentació Animal de la UMH, i que com altres anys són:

– Experimentador Animal VI Edició: de l’1 al 19 d’octubre. Format semipresencial: Teoria i pràctiques no presencials “on-line”, i pràctiques presencials i examen final els dies 18 i 19 d’octubre. Cost 300 EUR.

– Personal Responsable del Disseny i Direcció de Procediments Experimentals amb animals, IV Edició, de l’1 al 26 d’octubre. Format semipresencial: Teoria i pràctiques no presencials “on-line”, i pràctiques presencials i examen final els dies 25 i 26 d’octubre. Cost 600 EUR.

– Acreditació C: Responsable del disseny i Direcció de Procediments Experimentals amb animals amb prèvia acreditació B, II Edició, de l’1 al 26 d’octubre. Format semipresencial:Teoria i pràctiques no presencials “on-line”, i pràctiques presencials i examen final els dies 25 i 26 d’octubre. Cost 300 EUR.

Tots estos cursos estan acreditats per la Generalitat Valenciana, i la celebració de cada una de les edicions està subjecta a tindre el mínim d’alumnes inscrits en cada un d’ells.

Per a la formació no presencial, es va a emprar la plataforma Goumh, per la qual cosa les persones interessades a realitzar-ho hauran de tindre una adreça de correu electrònic de Goumh o de Gmail per a aquells inscrits que no siguen membres de la UMH. Les pàgines web en què es desenrotllaran els cursos d’Experimentador i Responsable estan de moment en obert perquè tots podeu inspeccionar-los.

Podeu trobar la informació sobre preinscripció i inscripció, programa, etc. en el buscador d’estudis de la UMH: http://universite.umh.es/fpo/buscador.asp (cursos 2013/2014) i en la pàgina web del SEA: http://sea.umh.es. Les persones de contacte som: Gloria Amors: g.amores\@umh.es (965 919 391) i servidor: animalario\@umh.es (965 919 503) . Una vegada preinscrits es genera el rebut que caldrà abonar per a fer efectiva la inscripció.

Tradüit amb Salt 4.0

3 maig 2018